Mirage 2000: Κάποιος είπε σε κάποιον άλλο οτι του είπε κάποιος Γάλλος...


Η δημοσιογραφία στα καλύτερά της. Κάποιοι, διέρρευσαν χωρίς να έχει βγεί ακόμα το πόρισμα οτι οι Γάλλοι που εξέτασαν το μαύρο κουτί του Mirage απέκλεισαν οποιοδήποτε ενδεχόμενο τεχνικής βλάβης στο αεροσκάφος.

του Μιχάλη Χαιρετάκη

Αυτό το "κάποιος είπε σε κάποιον άλλο οτι του είπε κάποιος Γάλλος" έγινε είδηση στην ελληνική μπανανία και κυκλοφορεί σήμερα σε όλη τη χώρα.

Ολα φυσικά τα ΜΜΕ το αναπαράγουν αμάσητο, χωρίς να έχει υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση. Κανείς μα κανείς δεν αναρωτήθηκε για το αυτονόητο. Να δεί έστω μια γραμμή απο ενα κείμενο, να δεί ένα όνομα είτε απο τη γαλλική είτε απο την ελληνική πλευρά για επιβεβαίωση της είδησης πριν την αναπαράγει.

Βέβαια το πόρισμα , όταν και όποτε ολοκληρωθεί η επίσημη έρευνα απο την κατασκευάστρια εταιρεία του Mirage θα είναι απόρρητο, οπότε θα μας μείνει αμανάτι η "έγκυρη" ενημέρωση που έγινε σήμερα ότι όλα λειτουργούν σωστά και οι πιλότοι μας πέφτουν απο vertigo.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail