Guilia Bernardelli, η γυναίκα που χύνει τον καφέ και δημιουργεί αριστουργήματα

Freepen.gr - Η Guilia Bernardelli, γνωστή στην Instagram ως Bernulia, είναι μια Ιταλίδα που μετατρέπει τα περισσεύματα του καφέ αλλά και τροφίμων σε εξαιρετικά έργα τέχνης. Ωστόσο έχει εστιάσει περισσότερο στον καφέ.

Η εμπνευσμένη Ιταλίδα μεταμόρφωσε τα ακατάστατα πράγματα σε όμορφο έργο τέχνης χρησιμοποιώντας χυμένο υγρό και κουτάλι ή οτιδήποτε άλλο βρίσκεται κοντά.

Σύμφωνα με την ίδια, ποτέ δε σχεδιάζει δημιουργίες εκ των προτέρων. Μιλώντας για το μοναδικό πάθος της, λέει: "Αποφάσισα να αντικαταστήσω το πινέλο με αυτό που μας προσφέρει η φύση, όπως τα φύλλα, το φρούτο ή απλά το φαγητό".

Έτσι, εμπνευσμένη από τη φύση, απέναντι σε άλλους δημιουργούς που σχεδίασαν αντικείμενα με καφέ, η Bernulia δημιούργησε τα έργα τέχνης για καφέ με βάση τον χυμένο καφέ, επεξεργάστηκε και έδωσε κανονικό καφέ πιτσιλίζοντας μια νέα μορφή, μετατρέποντας σε σχήματα και εικόνες που τραβούσαν την προσοχή.

Απολαύστε ένα μέρος της δουλειάς της!























Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail