Βουλγαρικό Κόμμα Σκοπίων προτείνει: FYROM και Βουλγαρία να έχουν κοινές πρεσβείες

Το κόμμα της «Πολιτικής Δημοκρατικής Ένωσης» των Σκοπίων πρότεινε ο πρόεδρος του νέου αυτού πολιτικού φορέα, Πέταρ Κόλεφ.

Από: echedoros-a.gr

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Κόλεφ πρότεινε μια επαναστατική ιδέα για την περιοχή των Βαλκανίων στο πρότυπο των σκανδιναβικών χωρών.

«Ειλικρινά πιστεύω ότι η ιδέα θα πρέπει να γίνει δεκτή για διάφορες πτυχές της:

Πρώτον, για λόγους οικονομίας. Δεν βλέπω γιατί το υπουργείο Εξωτερικών της «Μακεδονίας» να μη σώσει μέρος των κονδυλίων που διατίθεται για την αγορά ή τη μίσθωση των διπλωματικών αποστολών

και
https://www.echedoros-a.gr/2018/03/blog-post_70.html

Δεύτερον, έτσι στέλνουμε ένα σαφές μήνυμα ότι εμείς οι άνθρωποι των Βαλκανίων προσπαθούμε για τις σύγχρονες και ευρωπαϊκές αξίες και είμαστε έτοιμοι να δεχθούμε λειτουργικές ιδέες που έχουν εφαρμοσθεί σε μία από τις πιο ανεπτυγμένες περιοχές της Ευρώπης, την Σκανδιναβική Χερσόνησο», είπει ο Κόλεφ.


Πρόσθεσε ότι η διπλωματία των Σκοπίων, θα στείλει έτσι ένα σαφές μήνυμα για τη θέση της, διότι στα αντίστοιχα κτήρια (στις πρεσβείες) θα κυματίζουν οι σημαίες των Σκοπίων και της Βουλγαρίας μαζί με αυτές του ΝΑΤΟ και της ΕΕ.


(Στοιχεία από slobodenpecat.mk)
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...