Ο Κοτζιάς δήλωσε ότι θα έκανε πάρτι αν είχε το erga omnes [με το Μακεδονία μέσα;]

Freepen.gr - Κατά τη συνέντευξη τύπου του Υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, με το πέρας των εργασιών της 3ης Υπουργικής Συνάντησης Ελλάδος-Αλβανίας-Βουλγαρίας και Σκοπίων στη Θεσσαλονίκη δήλωσε ότι θα έκανε...πάρτι αν είχε το erga omnes των Σκοπιανών.

Λογικά όμως το πάρτι θα γινόταν για μια ονομασία για όλες τις χρήσεις (erga omnes) που με βάση τις θέσεις της σημερινής κυβέρνησης και σε απόλυτη αντίθεση με την επιθυμία του ελληνικού λαού, θα περιελάμβανε και τον όρο Μακεδονία.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα όπως δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του υπουργείου εξωτερικών:

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: Κύριε Κοτζιά, μας είπατε ότι συναντηθήκατε και εχθές το βράδυ και σήμερα το πρωί με τον κ. Ντιμιτρόφ. Μας είπατε ότι λύσατε κάποια ζητήματα, ότι κάποια πρέπει να επιλυθούν. Θα λέγατε ότι έγινε η τομή στο ονοματολογικό; Στο ζήτημα του erga omnes;

Ν.ΚΟΤΖΙΑΣ: Αν είχε γίνει αυτό που με ρωτάτε δεν θα ήμουν εδώ, θα είχα κάνει πάρτι. Αλλά σκοπεύουμε να κάνουμε πάρτι, να ξέρετε. Νομίζω ότι, αν τα καταφέρουμε, θα είναι ο μοναδικός λόγος στα χρόνια που είμαι στην πολιτική για να είμαι χαρούμενος. Ξέρετε εγώ λέω για την πολιτική, επειδή δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός, είμαι πολιτικό ζώο κατά τον Αριστοτέλη ή πολιτικό ον για να το πω πιο ευγενικά, θεωρώ ότι η πολιτική έχει πολύ πίκρα, αλλά δεν έχει ποτέ βαρεμάρα. Αν τώρα έχει και λίγη χαρά θα μου έκανε καλό.

Τώρα γιατί θα έκανε πάρτι ο Ελληνας υπουργός και όχι οι ψευτομακεδόνες είναι ένα άλλο ζήτημα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail