Τα έκαναν θάλασσα οι θεατρίνοι μισθόφοροι των Λευκών Κρανών και για την ώρα παγώνουν τα dollars!

Freepen.gr - Οι Η.Π.Α. σταμάτησαν πρόσφατα τη χρηματοδότησή τους στα Λευκά Κράνη στη Συρία, τα οποία ενισχύουν χρηματικά εδώ και αρκετά χρόνια, σύμφωνα με ρεπορτάζ του CBS την Πέμπτη.

"Οι συναντήσεις μας το Μάρτιο ήταν πολύ θετικές. Υπήρξαν ακόμη και παρατηρήσεις από ανώτερους αξιωματούχους σχετικά με τις μακροπρόθεσμες δεσμεύσεις ακόμη και το 2020. Δεν υπήρχαν προτάσεις για διακοπή", δήλωσε στο CBS News ο επικεφαλής των Λευκών Κράνη Raed Saleh.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του σταθμού η χρηματοδότηση του State Department για τα Λευκά Κράνη τελεί επί του παρόντος "υπό ενεργό επανεξέταση".

"Εάν πρόκειται για μια μακροπρόθεσμη ή μόνιμη διακοπή, θα έχει σοβαρό αντίκτυπο στην ικανότητά μας να παρέχουμε την ίδια ένταση και ποιότητα υπηρεσιών που προσφέρουμε σήμερα στους πολίτες", συνεχίζει ο Saleh.

Σύμφωνα με το CBS η υποστήριξη των ΗΠΑ στα Λευκά Κράνη αντιπροσωπεύει τουλάχιστον το 1/3 της χρηματοδότησης της ομάδας. Ωστόσο φαίνεται πως οι κινηματογραφικοί διασώστες δεν ήταν πολύ καλοί στην τελευταία τους ταινία στην Ντούμα και πλέον προβληματίζουν τους χορηγούς τους.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail