Και δεν ξέρουν και μιλάνε! Κυρίτσης ΣΥΡΙΖΑ: Ο δυτικός πολιτισμός έστειλε εκατομμύρια παιδιά στους θαλάμους αερίων, οι ισλαμιστές όχι

Freepen.gr - «Ο δυτικός πολιτισμός έστειλε εκατομμύρια παιδιά στους θαλάμους αερίων, οι ισλαμιστές όχι» έγραψε στο twitter ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κυρίτσης θέλοντας να σχολιάσει ανάρτηση άλλου χρήστη της γνωστής πλατφόρμας.

Ο Κυρίτσης προφανώς αγνοεί ότι ο ναζισμός έστειλε παιδιά στους θαλάμους αερίων. Ο Κυρίτσης προφανώς αγνοεί πως ο δυτικός πολιτισμός έβαλε τέρμα στο ναζισμό. Ο Κυρίτσης προφανώς αγνοεί πως ο Χίτλερ θαύμαζε τον Κεμάλ Ατατούρκ. Ο Κυρίτσης προφανώς αγνοεί τα παιδομαζώματα, τους γενίτσαρους και τα γιουσουφάκια. Ο Κυρίτσης προφανώς αγνοεί τη Γενοκτονία Ποντίων, Ελλήνων, Αρμενίων και Ασσυρίων στην Ανατολή από τους Οθωμανούς. Ο Κυρίτσης προφανώς αγνοεί τα παιδιά βόμβες και τις απαγωγές παιδιών για να τους κλέψουν τα όργανα που οργίασαν τα περασμένα χρόνια σε Συρία και Ιράκ. Ο Κυρίτσης προφανώς αγνοεί τις ανήλικες ερωτικές σκλάβες του ISIS.

Ο Κυρίτσης προφανώς αγνοεί πολλά πράγματα. Αυτό δεν είναι κακό. Κακό είναι να νομίζει πως τα ξέρει όλα και να προκαλεί με τα σχόλιά του. Λογικά θα το έχει διαπιστώσει και ο ίδιος αν κρίνουμε από όσα έχουν γράψει οι χρήστες του twitter στην ανάρτησή του.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail