Αγαπητοί Θεσσαλονικείς, Μακεδόνες και Έλληνες ελπίζω να είσαστε έξυπνοι και να ψηφίσετε ασυζητητί το σημερινό δήμαρχό σας

Αγαπητοί Θεσσαλονικείς, Μακεδόνες και Έλληνες,

Βασίλης Βιλιάρδος (fb)

Ελπίζω να είσαστε τόσο έξυπνοι, ώστε να συνειδητοποιήσατε πως στις επόμενες εκλογές πρέπει να ψηφίσετε ασυζητητί το σημερινό δήμαρχο σας - όλοι, χωρίς καμία εξαίρεση. Διαφορετικά θα ανήκετε στο μαύρο, φασιστικό μέτωπο που όπως είπε ο πρωθυπουργός προσπάθησε να δολοφονήσει αυτόν τον άγιο άνθρωπο, αλλά δεν τα κατάφερε - τον ευγενικό, ακούραστο υπερασπιστή της δημοκρατίας και της ελευθερίας που κατά τα λεγόμενα του θέλει να είναι δήμαρχος, έως ότου συμπληρώσει τα εκατό του χρόνια.

Μην δίνετε καμία σημασία στις δηλώσεις του υπέρ της παράδοσης της ονομασίας σας στα Σκόπια ή υπέρ της αλλαγής του ονόματος του αεροδρομίου σας. Ούτε στην αδιαφορία του για τη γενοκτονία των Ποντίων ή στα λόγια του υπέρ του Τούρκου ηγέτη και στυγνού δολοφόνου τους. Πρόκειται για έναν αγνό διεθνιστή, σοσιαλιστή και πατριώτη, ο οποίος είναι εντελώς απαλλαγμένος από συμπλέγματα και προκαταλήψεις - ενώ δεν ενδιαφέρεται καθόλου για την καρέκλα του, αλλά μόνο για το δικό σας καλό. Για έναν ορθολογιστή που θεωρεί σωστό να ξεχάσει το παρελθόν, έτσι ώστε να εξασφαλίσει ένα λαμπρό μέλλον για την πόλη σας - ακόμη και αν χρειαστεί να θυσιάσει τον εαυτό του.

Όλα όσα λέγονται δε για μία στημένη παράσταση για να ανακτήσει τη χαμένη δημοφιλία του, επειδή η αστυνομία δεν ήταν παρούσα και δεν επενέβη έγκαιρα, ή λόγω του ότι ο ένας κατηγορούμενος ήταν από τη Γεωργία, οι δύο άλλοι εικοσάχρονα παιδιά κλπ., είναι κακεντρεχείς θεωρίες συνωμοσίας που έχουν σκοπό να διαβάλλουν τον άρχοντα της πόλης σας - παρά το ότι τελικά το συμβάν τον ωφέλησε, ενώ του συμπαραστάθηκε προσωπικά ο πρωθυπουργός, επαινώντας τον για το θάρρος του να αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο το μαύρο φασισμό που απειλεί την περιοχή σας.

Ως εκ τούτου, μην επιτρέπετε να σας παραπλανήσει κανένας και στηρίξτε με όλες σας τις δυνάμεις το άξιο αυτό μέλος της κοινωνίας σας. Εάν δεν το κάνετε δεν θα είσαστε μόνο φασίστες, αλλά επί πλέον άξιοι της μοίρας σας - οπότε σκεφθείτε το με τη λογική και με την ψυχραιμία που απαιτείται. Θα ήταν λάθος να κάνετε ένα τόσο μεγάλο σφάλμα, το οποίο δεν θα κοστίσει μόνο σε εσάς, αλλά και στα παιδιά σας - ενδεχομένως ακόμη και στα παιδιά των παιδιών σας.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail