Ολίγιστοι - Οι στρατιωτικοί ηγέτες μας μετρήθηκαν, ζυγίσθηκαν και βρέθηκαν λειψοί


Όπως ήταν αναμενόμενο οι στρατιωτικοί ηγέτες μας μετρήθηκαν ζυγίσθηκαν και βρέθηκαν λειψοί.
Καμία αναφορά δεν έκανε ο Α/ΓΕΕΘΑ για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς που κρατούνται στην Τουρκία, στην Σύνοδο της Στρατιωτικής Επιτροπής της ΕΕ σε επίπεδο Αρχηγών Ενόπλων Δυνάμεων των χωρών μελών.

υποναύαρχος ε.α.
πρόεδρος της Κοινωνίας Αξιών

Οι συνθήκες ήταν ιδανικές για να γίνει αναφορά, με δεδομένο το ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, και το ανακοινωθέν της Βάρνας.

Ο δε άλλος Έλληνας ηγετίσκος που βρίσκεται επικεφαλής της Στρατιωτικής Επιτροπής της ΕΕ (αυτός που εκόπτετο για να τον συνοδεύουν 18 άτομα μαζί με μάγειρα στην θέση αυτή – το κόστος φυσικά θα το πληρώναμε εμείς), θα ανακουφίσθηκε που δεν έθεσε το ζήτημα ο Α/ΓΕΕΘΑ, ώστε να μην βρεθεί στην δύσκολη θέση να διαχειριστεί στην ολομέλεια ένα τέτοιο καυτό θέμα.

Και εάν φοβόμαστε να υποστηρίξουμε τους στρατιώτες μας και τα συμφέροντα της χώρας σε τέτοιο επίπεδο, δεν μπορούμε να ελπίζουμε σε τίποτε καλύτερο.

Ας ελπίσουμε να τεθεί αύριο το ζήτημα, όπως πρέπει, στην Σύνοδο της Στρατιωτικής Επιτροπής του ΝΑΤΟ
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail