Τούρκος καθηγητής: Αν δεν εκλεγεί ο Ερντογάν και το ΑΚΡ, τότε θα πάρουμε τα όπλα και θα βγούμε στους δρόμους!

Freepen.gr - Ο προσκείμενος στον Ερντογάν ακαδημαϊκός καθηγητής Ahmad Maranki από την Τουρκία απειλεί τους Τούρκους με εμφύλιο πόλεμο εάν το κυβερνόν κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) και ο προεδρικός του υποψήφιος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αποτύχουν στις εκλογές στις 24 Ιουνίου αναφέρει το stockholmcf.org.

Ο καθηγητής Maranki, ο οποίος έχει οδηγηθεί πολλές φορές σε δικαστήριο για παράνομη παραγωγή ναρκωτικών, απείλησε σε ένα ζωντανό πρόγραμμα στη ριζοσπαστική ισλαμική τηλεόραση Akit ότι εάν δεν είναι σε θέση να επιτύχουν τα αναμενόμενα αποτελέσματα στις εκλογές, θα αρχίσουν να μάχονται ανακτώντας τα όπλα που έθαψαν στο δάσος του Βελιγραδίου στην Κωνσταντινούπολη.

"Αυτές οι εικασίες είναι εντελώς τεχνητές. Επομένως, δε θα λέμε κάθε αλήθεια παντού. Είμαστε εξαγριωμένοι. Ωστόσο, εάν [οι εκλογές] αποφέρουν απρόσμενα αποτελέσματα, δεν έχουμε άλλη επιλογή. Επομένως, η ελπίδα μου είναι πέρα ​​από τις 25 Ιουνίου. Εάν αποτύχουμε, τότε θα πάρουμε τα όπλα στα οποία εκπαιδευθήκαμε και θάψαμε κάτω από τα δέντρα στο Δάσος του Βελιγραδίου. Θα βγούμε στους δρόμους" είπε ο Maranki.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail