Με μπαγάσικο τρόπο ο Τσαβούσογλου ψέλλισε κάτι για το Ιντσιρλίκ και τις ΗΠΑ

© ΑΡ Ρhoto
Freepen.gr - Από το μεσημέρι τα ελληνικά ΜΜΕ μεταδίδουν την είδηση ότι η Τουρκία απειλεί να κλείσει τη βάση του Ιντσιρλίκ όσον αφορά τις ΗΠΑ δια στόματος του υπουργού των εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου.

Ωστόσο ο Τσαβούσογλου σε συνέντευξη που έσωσε στο A Haber αναφέρθηκε στο Ιντσιρλίκ αλλά με έναν κλασικό μπαμπέσικο τρόπο, βάζοντας άλλους μπροστά:

"Προσπαθούμε να βελτιώσουμε τις σχέσεις μας με τις Ηνωμένες Πολιτείες, για να τις εξομαλύνουμε, οι Ηνωμένες Πολιτείες θα πρέπει να λάβουν μέτρα σχετικά με τη [συριακή πόλη] Manbij, την έκδοση του Gulen ... Όταν πρόκειται για αυτά τα ζητήματα, ο λαός μας λέει: «Κλείστε τις βάσεις Incirlik, Kurecik [για τις ΗΠΑ]» ... Περιμένουμε τις Ηνωμένες Πολιτείες να εγκαταλείψουν τις λανθασμένες ενέργειές τους».

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail