Χονδρό άδειασμα των ΗΠΑ από την Τουρκία για το Ιράν: Συνεχίζουμε κανονικά τις συναλλαγές μας - Εσείς θα χάσετε και λογαριασμό δε δίνουμε!

IHA File Photo
Freepen.gr - Οι ΗΠΑ θα είναι με την πλευρά των ηττημένων, δήλωσε ο Πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την Τετάρτη επικρίνοντας το ότι δε συμμορφώθηκαν με τη συμφωνία και την απόφαση του Προέδρου Τραμπ να αποσυρθεί από αυτή.

"Δεν μπορείτε απλά να ακυρώσετε τις διεθνείς συμφωνίες όπως επιθυμείτε", δήλωσε ο Ερντογάν, προσθέτοντας ότι η στάση των ΗΠΑ είναι απαράδεκτη.

Η Τουρκία θα συνεχίσει το εμπόριο με το Ιράν όσο το δυνατόν περισσότερο και δεν θα είναι υπόλογη σε σε κανέναν άλλον, δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας Nihat Zeybekci σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό CNN Turk:

«Από εδώ και πέρα θα συνεχίσουμε το εμπόριο μας με το Ιράν στο υπάρχον πλαίσιο ως το τέλος. Δεν θα δώσουμε λογαριασμό σε κανέναν».
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail