Έβαλε τις φωνές η Μόσχα και η Αγκυρα τρέχει να μαζέψει τους ανεξέλεγκτους φίλους στο Χαλέπι

Freepen.gr - Μια τουρκική στρατιωτική συνοδεία έφτασε στη δυτική ύπαιθρο της επαρχίας του Χαλεπίου όπως ανέφεραν ακτιβιστές υπέρ της αντιπολίτευσης.

Η τουρκική στρατιωτική συνοδεία έφθασε στην περιοχή Rashiddeen 4 του δυτικού Χαλεπίου, όπου δημιούργησε ένα νέο παρατηρητήριο κοντά στις γραμμές του Συριακού Αραβικού Στρατού.

Αυτή η κίνηση από τον τουρκικό στρατό έρχεται λίγο αφότου οι δυνάμεις των στο δυτικό Χαλέπι εξαπέλυσαν πολλούς πυραύλους και βλήματα πυροβολικού προς τις ελεύθερες περιοχές.

Σύμφωνα με στρατιωτική πηγή στο Χαλέπι, την οποία επικαλείται το αραβικό almasdarnews, ο ρωσικός στρατός προειδοποίησε την Τουρκία ότι αν οι τρομοκράτες δεν σταματήσουν να παραβιάζουν την κατάπαυση του πυρός, θα απαντήσουν με βία.

Η πηγή πρόσθεσε ότι οι Τούρκοι στρατιώτες τοποθετήθηκαν σε αυτόν τον τομέα για να εμποδίσουν νέες πιθανές επιθέσεις των τζιχαντιστών.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail