Χειρουργικό άδειασμα Ασαντ στον Τραμπ για τους χαρακτηρισμούς του: Εγώ δεν μπορώ να εκφραστώ έτσι, δε μιλάω τέτοια γλώσσα

Freepen.gr - Ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τράμπ έχει αποκαλέσει το Σύριο ομόλογό του «ζώο Assad» σε ένα από τα tweets του. Όταν ρωτήθηκε αν έχει ένα ψευδώνυμο για τον Τραμπ, ο Ασαντ δήλωσε στο RT ότι δεν χρησιμοποιεί τέτοια γλώσσα.

"Δεν είναι η γλώσσα μου, έτσι, δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω παρόμοια γλώσσα. Αυτή είναι η γλώσσα του. Τον αντιπροσωπεύει", δήλωσε ο Μπασάρ Ασάντ σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο RT, η οποία θα παρουσιαστεί την Πέμπτη στις 11:30 π.μ. GMT.

"Νομίζω ότι υπάρχει μια πολύ γνωστή αρχή, ότι αυτό που λέτε είναι αυτό που είστε. Έτσι, ήθελε να αντιπροσωπεύσει αυτό που είναι, και αυτό είναι φυσιολογικό», πρόσθεσε.

Είπε ότι η επινόηση του Τραμπ ως προς το προσβλητικό ψευδώνυμο δεν είχε καμία σημασία για το τι συμβαίνει στη Συρία.

"Το μόνο πράγμα που σας κινεί είναι τι άνθρωποι εμπιστεύεστε, οι άνθρωποι που είναι επικεφαλής, άνθρωποι που είναι στοχαστικοί, άνθρωποι που είναι ηθικοί, αυτό πρέπει να σας μεταδίδουν, είτε θετικό είτε αρνητικό. Κάποιος σαν τον Τραμπ δεν αφήνει τίποτε σε μένα», είπε.

The only thing that moves you is what people that you trust, people who are level-headed, people who are thoughtful, people who are moral, ethical, that's what should move anything inside you, whether positive or negative. Somebody like Trump will move nothing for me

Μιλώντας στο Murad Gazdiev της RT, ο Ασαντ εξήγησε τη θέση της κυβέρνησής του σχετικά με τη συνεχιζόμενη ένοπλη σύρραξη στη Συρία, συμπεριλαμβανομένης της παροχής ασφαλούς διαδρόμου στους τρομοκράτες στο Ιντλίμπ, την αυξανόμενη ένταση με το Ισραήλ και τη συνεχιζόμενη παρουσία αμερικανικών στρατευμάτων στο βορρά.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail