Έξαλλοι οι Κούρδοι της Αφρίν - Έδιωξαν ρωσική αντιπροσωπεία

Freepen.gr - Δεκάδες εκτοπισμένοι της Αφρίν διαμαρτυρήθηκαν στους δρόμους του Al-Shahbas ενάντια στη ρωσική αντιπροσωπεία που επισκέφθηκε την περιοχή. Οι διαδηλωτές απαίτησαν την επιστροφή τους στην Αφρίν κατηγορώντας τους Ρώσους ότι πούλησαν την πόλη στην Τουρκία και έδιωξαν την αντιπροσωπεία.

Οι Κούρδοι της Αφρίν έχουν δίκιο μέχρι ένα σημείο. Οι Ρώσοι πράγματι έδωσαν την Αφρίν στους Τούρκους αλλά δεν πούλησαν τους Κούρδους διότι πολύ απλά δεν τους είχαν ποτέ. Ίσως πούλησαν τους Σύριους. Τους Κούρδους τους πούλησαν ξεκάθαρα οι ΗΠΑ στην περίπτωση της Αφρίν. Επιπλέον είχαν τη δυνατότητα μέχρι το παρά πέντε να τα βρουν με τη Δαμασκό. Μπορεί να μην ήταν η καλύτερη λύση για αυτούς αλλά σίγουρα δε θα βρίσκονταν στη σημερινή κατάσταση. 

Την ίδια στιγμή οι λεηλασίες στην περιοχή από τους τρομοκράτες του FSA συνεχίζονται.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail