Το Ισραήλ ζητά από τον Ασαντ να διώξει τους Ιρανούς - Γιατί ανησυχεί το Τελ Αβίβ

Presidency_Sy
Freepen.gr - Μετά τις τελευταίες εχθροπραξίες, ο υπουργός Αμυνας του Ισραήλ, Αβιντγκορ Λίμπερμαν έστειλε τελεσίγραφο στο Σύριο Πρόεδρο Μπασάρ αλ Ασαντ να εκδιώξει τους Ιρανούς, την ένοπλη ομάδα Al-Quds και τον στρατηγό Κασέμ Σολεϊμάνι.

Το τελευταίο διάστημα έχουν πραγματοποιηθεί αρκετές πτήσεις μεταφορικών αεροσκαφών από το Ιράν προς τη Συρία. Είναι δεδομένο ότι οι Ιρανοί που διαθέτουν κι αυτοί προηγμένη τεχνολογία πονοκεφαλιάζουν το Ισραήλ.

Επιπλέον μετά την τελευταία εχθροπραξία φάνηκε ότι πλέον οι ισραηλινές επιδρομές σε συριακό έδαφος εναντίον οποιουδήποτε στόχου δε μένουν αναπάντητες. Μετά από επίθεση στην Κουνέιτρα στο συριακό νότο, επήλθαν αντίποινα με την πυραυλική επίθεση στο κατεχόμενο Γκολάν και ύστερα η ισραηλινή αεροπορία επιτέθηκε εκ νέου κατά στόχων στη Συρία όπου σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο άμυνας, οι περισσότεροι πύραυλοι αναχαιτίστηκαν.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail