Ο Στρατός εκπαιδεύει κρυφά γυναίκες Εθνοφύλακες!

Ένα πιλοτικό πρόγραμμα εκπαίδευσης γυναικών για την Εθνοφυλακή βρίσκεται σε εξέλιξη με πρωτοβουλία του Γενικού Επιτελείου Στρατού, σύμφωνα με πληροφορίες του Armyvoice.gr (διαβάστε αναλυτικά) και της Ιωάννας Ηλιάδη σε Έβρο, νησιά και Μακεδονία.

Ακροβατώντας στο υφιστάμενο νομικό πλαίσιο, το ΓΕΣ επέλεξε να προχωρήσει σε πιλοτική εκπαίδευση γυναικών εθελοντριών, με σκοπό να τις εντάξει στην Εθνοφυλακή, χωρίς να προβλέπεται άμεσα από την υφιστάμενη νομοθεσία.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Armyvoice.gr αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη στρατιωτική εκπαίδευση γυναικών, σε Μακεδονία, Έβρο και νησιά, οι οποίες δεν ανήκουν στις Ένοπλες Δυνάμεις, αλλά έχουν στρατολογηθεί ως πολίτες εθελόντριες, προκειμένου να εκπαιδευτούν για ένταξη στην Εθνοφυλακή εάν και εφόσον περάσει σχετικός νόμος που να το επιτρέπει.
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...