Άφου έδιωξαν τους ζωντανούς της Αφρίν, τώρα ήρθε η ώρα τα βάζουν και με τους νεκρούς

Freepen.gr - Ο τουρκικός στρατός και οι τρομοκράτες του FSA δεν αρκούνται στη λεηλασία της Αφρίν και την αρπαγή κινητής κι ακίνητης περιουσίας των γηγενών κατοίκων. Πλέον τα βάζουν και με τους νεκρούς.

Όπως σημειώνει το πρακτορείο ANF επικαλούμενο τοπικές πηγές ομάδες συμμοριών και Τούρκοι στρατιώτες σκάβουν ιστορικούς τάφους ψάχνοντας για θησαυρούς. Οι πηγές κατάφεραν να τραβήξουν κάποιες φωτογραφίες από τους εκσκαφέντες ιστορικούς τάφους στο νεκροταφείο Shêx Zêd στην συνοικία El Zêdiyê.

Οι εισβολείς Τούρκοι στρατιώτες και οι συμμορίες τους έσκαψαν τον ιστορικό τάφο του Nebî Hûrî και έκλεψαν τα αντικείμενα που βρήκαν. Οι συμμορίες κατέστρεψαν το νεκροταφείο των μαρτύρων Seydo και αργότερα βομβάρδισαν τους τάφους στο Rajo και το Jindirese.

Ούτε οι νεκροί δεν μπορούν πλέον να ησυχάσουν. Ακολουθούν οι φωτογραφίες.





Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail