Φλόμωσε όλο το αεροπλάνο - Καυγάς και αναγκαστική προσγείωση στη Βιέννη επειδή επιβάτης τις αμόλαγε δυνατά και ασύστολα!

Aero Icarus/Wikimedia Commons
Freepen.gr - Ένα αεροπλάνο αναγκάστηκε να πραγματοποιήσει μια απρογραμμάτιστη στάση κατά την πτήση από το Ντουμπάι στο Άμστερνταμ, όταν ξέσπασε καυγάς καθώς ένας επιβάτης αρνήθηκε να σταματήσει να...αερίζεται σύμφωνα με την dailymail.co.uk.

Η Transavia Airlines HV6902 έκανε την απρογραμμάτιστη στάση στη Βιέννη όταν δύο άνδρες διαμαρτυρήθηκαν επειδή συνεπιβάτης τους άρχισε να κλάνει δυνατά και διαρκώς. Ο τελευταίος αρνήθηκε να σταματήσει, ξέσπασε καυγάς και παρενέβη το πλήρωμα της καμπίνας.



Ο πιλότος της ολλανδικής αεροπορικής εταιρείας χαμηλού κόστους αποφάσισε τότε να προσγειώσει το αεροπλάνο στο αεροδρόμιο της Αυστρίας.

Μετά την προσγείωση, η αυστριακή αστυνομία επιβιβάστηκε στο αεροσκάφος και τέσσερα άτομα απομακρύνθηκαν από την πτήση.

Ένας εκπρόσωπος της αστυνομίας επιβεβαίωσε ότι το περιστατικό επικεντρώθηκε γύρω από έναν επιβάτη που υπέφερε από αέρια τα οποία δεν προσπάθησε να συγκρατήσει, γεγονός που ενόχλησε δύο Ολλανδούς επιβάτες της πτήσης.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail