Ναι Γιάννη Μπουτάρη, σε αυτό συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!

«Η Θεσσαλονίκη πρέπει να γίνει η πιο δημοκρατική πόλη του κόσμου. Κι όποιος δε συμφωνεί μαζί μας; Μαυρίστε μας (στις εκλογές)! Στο χέρι σας είναι!» είπε μεταξύ άλλων σήμερα ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Του Στρατή Μαζίδη

Έχει δίκιο ο Μπουτάρης. Η ψήφος αποτελεί το καλύτερο όπλο, αρκεί να γνωρίζεις να το χρησιμοποιήσεις! Οι Ελληνες έχει αποδειχθεί όμως πως υστερούν σε αυτό. Αν ψήφιζαν με μεγαλύτερη περίσκεψη πίσω από το παραβάν, αν σκέπτονταν έστω λίγο το αύριο, τότε θα είχαμε γλυτώσει πολλές μπουνιές, κλωτσιές, σπασμένα καταστήματα και περιουσίες.

Οι Θεσσαλονικείς εξέλεξαν δύο φορές Δήμαρχο τον Μπουτάρη. Θα πρέπει να ζήσουν με την επιλογή τους. Θα πρέπει να ζήσουν με ένα Δήμαρχο που χαρίζει τη Μακεδονία σε Σλάβους, θέτει θέμα αλλαγής του ονόματος του αεροδρομίου της πόλης και ο οποίος, όπως ο ίδιος είπε, δε δίνει ούτε ένα σκ@τό για το αν ο Κεμάλ σκότωσε χιλιάδες Ελληνες. 

Βέβαια με τέτοιας μορφής δηλώσεις και απόψεις, μόνο μια δημοκρατική πόλη δεν οικοδομείς. Σύνηθως φτιάχνεις άνοστες σούπες και αχταρμάδες. Ωστόσο στη χώρα μας η δημοκρατία είναι θέμα ερμηνείας του καθενός. Ειδικά οι κυβερνήσει των τελευταίων ετών μας έχουν δείξει πως την αντιλαμβάνονται, όταν με άλλες επαγγελίες αναδεικνύονται και διαφορετικά εφαρμόζουν.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail