Τρομακτικό «τριχωτό» πλάσμα ξεβράστηκε σε παραλία των Φιλιππίνων - Άρχισαν να προσεύχονται οι ντόπιοι

© Taru Tam Tam Maling / Facebook
Freepen.gr - Ένα τεράστιο τριχωτό νεκρό πλάσμα ξεβράστηκε σε μια παραλία στις Φιλιππίνες, υποκινώντας ορισμένους ντόπιους να ζητήσουν προσευχές στα κοινωνικά δίκτυα από φόβο για επικείμενη καταστροφή.

Όπως αναφέρει το RT η μήκους 20 ποδιών μη αναγνωρίσιμη μάζα ξεβράστηκε στην παραλία Barangay του San Antonio, στην επαρχία Oriental Mindoro στις Φιλιππίνες την Παρασκευή το βράδυ.

Ο Tam Maling, ένας από τους πρώτους που είδε το θηρίο, ζήτησε από τους ανθρώπους στο Facebook να «προσευχηθούν για μας», καθώς φοβόταν ότι το πλάσμα ήταν σημάδι επικείμενου σεισμού.

Οι ντόπιοι περιέγραψαν το γιγαντιαίο πλάσμα ως δύσοσμο ενώ η πιο πιθανή εξήγηση είναι πως πρόκειται για μια φάλαινα στα προχωρημένα στάδια της αποσύνθεσης σύμφωνα με το Marine Wildlife Watch της Φιλιππίνες.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail