Όταν καταθέτεις στεφάνι στο δάσκαλο του Χίτλερ Κεμάλ, αρνείσαι τη Γενοκτονία, ρίχνεις ζεμπεκιές και σε βραβεύει ο θύτης στη Σμύρνη, λογικό να βρίζει τους νεκρούς μας ο Ερντογάν!

Ξαφνιάστηκαν οι θαυμαστές του Κεμαλικού Ναζισμού και του Χίτλερ Ερντογάν για τις δηλώσεις του προέδρου της Τουρκίας, περί φωτιάς της Σμύρνης από τους Έλληνες. Ωστόσο με δεδομένη την πορεία του πολιτικού προσωπικού, είναι προφανές και επόμενο ο σύγχρονος δεσμοφύλακας των Ελλήνων να προβαίνει σε ανάλογες κινήσεις. 

ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΜΑΛΚΙΔΗΣ

Όταν στη γη που κατέφυγαν οι διασωθέντες από το μαζικό έγκλημα στη Σμύρνη, στην Τραπεζούντα, στην Αδριανούπολη, στον τόπο του Διστόμου και των Καλαβρύτων, Πρωθυπουργοί και Υπουργοί, αμόρφωτοι και απαίδευτοι, καταθέτουν στεφάνι στο δάσκαλο του Χίτλερ Μουσταφά Κεμάλ, όταν δέχονται να γίνονται επίτιμοι διδάκτορες σε πανεπιστήμια που είναι οικοδομημένα πάνω στο αίμα των Ελλήνων της Ιωνίας, όταν αρνούνται τη Γενοκτονία, όταν χορεύουν ζεϊμπέκικο πάνω στους άταφους νεκρούς της Μικράς Ασίας, τότε έρχεται ο Ερντογάν να ολοκληρώσει τη Ύβρη.

Την Ύβρη όμως, όπως γνωρίζουμε, ακολουθεί η Νέμεσις, η Κάθαρσις. Αυτή έρχεται από την Ιστορία, το Δίκαιο, τη Μνήμη και την Αλήθεια. Από τις Αναγνωρίσεις της Γενοκτονίας, από τον Αγώνα μας σε όλον τον κόσμο.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail