Νέγκρο, ο σκύλος που παρατηρεί φοιτητές στο κυλικείο και πηγαίνει να "αγοράσει" λιχουδιές πληρώνοντας με φύλλα δένδρων

Freepen.gr - Για τα τελευταία πέντε περίπου χρόνια, η πανεπιστημιούπολη του Diversified Technical Education Institute of Monterrey Casanare της Κολομβίας φιλοξενεί ένα γλυκό μαύρο σκυλί που ονομάζεται Negro. Εκεί, υπηρετεί ως φύλακας, παρακολουθώντας τα πράγματα καθώς οι σπουδαστές πηγαίνουν για τις σπουδές τους.

Σε αντάλλαγμα όπως αναφέρει το thedodo.com, ο Negro φροντίζεται από τη σχολή, η οποία του παρέχει τρόφιμα, νερό, προσοχή και ένα ασφαλές μέρος μαζί τους για να περάσει τη νύχτα.

Αλλά ο σκύλος προφανώς αποφάσισε ότι οτιδήποτε πέρα ​​από αυτή τη βασική φροντίδα θα πρέπει να το διεκδικήσει ο ίδιος.

Αρχικά στη θητεία του ο Negro στη σχολή παρατήρησε το μικρό κατάστημα στην πανεπιστημιούπολη όπου οι φοιτητές μαζεύονται για να αγοράσουν να φάνε στα διαλείμματα τους. Μερικές φορές του αγοράζουν μπισκότα που πωλούνται εκεί.


Αυτό, προφανώς, είναι όπου το σκυλί έμαθε πρώτα για το εμπόριο - και αποφάσισε να το δοκιμάσει ο ίδιος.

"Θα πάει στο κατάστημα και θα προσέξει τα παιδιά να δίνουν χρήματα και να λαμβάνουν κάτι σε αντάλλαγμα", δήλωσε ο καθηγητής Angela Garcia Bernal στο The Dodo. "Στη συνέχεια, μια μέρα, αυθόρμητα, εμφανίστηκε με ένα φύλλο στο στόμα του, κουνώντας την ουρά του και αφήνοντας να γίνει γνωστό ότι ήθελε ένα μπισκότο".

Ο Νέγκρο είχε εφεύρει το δικό του νόμισμα, που τελικά έγινε δεκτό.

Πήρε ένα μπισκότο και κατάλαβε ότι τα φύλλα μπορούν να αγοράσουν απολαύσεις!
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail