Μας...επακούμβησαν τρεις φορές αλλά ο Καμμένος δηλώνει έτοιμος στο Αιγαίο

φωτο: ΥΕΘΑ
Freepen.gr - Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ και τον Αρχηγό ΓΕΝ Αντιναύαρχο Νικόλαο Τσούνη ΠΝ, παρέστη στα εγκαίνια του διατηρητέου Φάρου Μονεμβασιάς μετά την ολοκλήρωση του έργου στερέωσης και αποκατάστασης.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, στο χαιρετισμό που απηύθυνε, είπε μεταξύ άλλων τα εξής: Είναι εκείνοι που δημιούργησαν την ελληνική εμπορική ναυτιλία, που έδωσαν μαθήματα με το Πολεμικό Ναυτικό, στην παράδοση που θέλει τον Κουντουριώτη με το Θωρηκτό «ΑΒΕΡΩΦ», μετά από μία οικονομική κρίση, να διπλασιάζει την Ελλάδα, κάνοντας τον περίπλου των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου, αλλά και στο σημερινό Πολεμικό μας Ναυτικό, το οποίο θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι είναι έτοιμο να υπερασπιστεί την εθνική μας κυριαρχία και την εδαφική μας ακεραιότητα και γι’ αυτό είμαστε όλοι υπερήφανοι.

Ωστόσο θα πρέπει να έχει κατά νου ότι τους τελευταίους μήνες μετράμε τρεις επακουμβήσεις και απόπειρες βύθισης ελληνικών πλοίων μέσα στα ελληνικά χωρικά ύδατα ενώ ο ίδιος αποκλείστηκε από μονάδες του τουρκικού λιμενικού και ναυτικού όταν δοκίμασε να πάει κάπου κοντά στα Ιμια.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail