Στην Τουρκία ψηφίζουν οι Τουρκοι του εξωτερικού, στην Ελλάδα οι ξένοι μετανάστες

Η είδηση της ημέρας είναι οτι Τούρκος κρατούμενος σε ελληνικές φυλακές κατεβαίνει υποψήφιος στις επικείμενες τουρκικές εκλογές. Πρόκειται για 62χρονο που κατέρχεται υποψήφιος με το Δημοκρατικό Κόμμα, όπως διαβάζουμε στο Πρώτο Θέμα που εκμεταλλεύεται το γεγονός οτι η Τουρκία του δικτάτορα Ερντογάν επιτρέπει όχι μόνο την επιστολική ψήφο για όσους Τούρκους είναι μετανάστες στο εξωτερικό, αλλά και την υποψηφιότητα για βουλευτική θέση.

του Μιχάλη Χαιρετάκη

Στην Ελλάδα του δημοκράτη και "αριστερού" Τσίπρα, στη χώρα που ζεί μέσα στα μνημόνια 8 χρόνια και εκατοντάδες χιλιάδες κάτοικοι έχουν μεταναστεύσει, όχι μόνο δεν συζητάμε κάν την επιστολική ψήφο (δεν είναι τρελοί οι κυβερνώντες να ψηφίσουν την καταδίκη τους) αλλά ετοιμάζονται να δώσουν μαζικά ιθαγένειες σε 850.000 μετανάστες για να αυγατίσει η δεξαμενή των ψήφων τους.

Και φυσικά, ο αποδιοπομπαίος τράγος δεν είναι σήμερα ο πρόσφυγας και ο μετανάστης, όπως είπε σε δήλωσή του ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μπαλάφας που μπαίνει στο ξέφραγο αμπέλι που κατάντησε η χώρα μας, απολαμβάνοντας πλήθος παροχών και επιδομάτων, αλλά ο Ελληνας που δυστυχεί, αυτοκτονεί, μεταναστεύει. 

Φωτογραφία του Μιχάλης Χαιρετάκης.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail