Κανένα παιδί στο περιθώριο, όπως κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη. Έτσι δεν είναι Αλέξη;

geralt - pixabay

Η κυβέρνηση που έχει βάλει στο περιθώριο εκατομμύρια Ελληνες, έγινε ξαφνικά ψυχοπονιάρα με το δράμα των παιδιών των ιδρυμάτων.

του Μιχάλη Χαιρετάκη

Ο ίδιος άνθρωπος που βροντοφώναζε πριν απο χρόνια, κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη και σήμερα με τις ευλογίες του και της κυβέρνησής του ήδη γίνονται και προγραμματίζονται χιλιάδες ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί σπιτιών, έσκουζε πριν λίγες μέρες για το δράμα των παιδιών των ιδρυμάτων.

Και αφού έσκουξαν και πλάνταξαν στο κλάμα οι Συριζαίοι και οι συνοδοιπόροι τους βρήκαν τη λύση. Αναδοχή σε ομόφυλα ζευγάρια για να έχουν τα δικαιώματά τους οι μειονότητες στη χώρα, την ίδια ώρα που οι πλειονότητες δεν έχουν καν τα θεμελιώδη δικαιώματα που προβλέπει η ΕΣΔΑ. Τα τελευταία, εδώ και χρόνια όσο κρατάνε τα μνημόνια έχουν γίνει κουρελόχαρτο όπως και το Σύνταγμα άλλωστε.

O μακαρίτης ο Σιμαρδάνης είχε δηλώσει:

«Θα μου άρεσε να νιώθω περήφανος για τον εαυτό μου για κάποια ανθρώπινα χαρακτηριστικά μου. Δε νιώθω περήφανος που είμαι gay, ούτε εσύ πρέπει να νιώθεις περήφανος που είσαι straight. Να είσαι περήφανος επειδή είσαι τίμιος, καλός άνθρωπος, ή καλός πατέρας».

Αυτό το καλός άνθρωπος και καλός πατέρας ή καλή μητέρα ακόμα και καλός γονέας α ή γονέας β θα πρέπει να είναι το ζητούμενο. Υγιείς ψυχικά άνθρωποι είτε ετερόφυλοι είτε ομοφυλόφιλοι να γίνονται θετοί γονείς μετά απο εξονυχιστικούς ελέγχους που θα διασφαλίζουν την ψυχική υγεία των παιδιών.

Το θέμα Αλέξη Τσίπρα δεν είναι να αδειάσεις τα ιδρύματα απο τα παιδιά και να τα μοιράσεις σα να είναι τσουβάλια πατάτες σε ετερόφυλα και ομόφυλα ζευγάρια. Είναι να έχεις τις δομές ώστε να παρακολουθείς και να διασφαλίζεις την υγιή ανάπτυξη του παιδιού σε ένα ψυχικά υγιές περιβάλλον.

Αλλιώς αυτό το νομοσχέδιο είναι ενα κακό ανέκδοτο και πολύ φοβάμαι οτι έτσι θα καταντήσει...
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail