Η πλάκα θα είναι μετά τα όσα είπε ο Τούρκος για εμάς να τον φυλακίσει ο Ερντογάν

Ο Μουσά Αλερίκ έζησε τη σύντομη περιπέτειά του στην Ελλάδα και επέστρεψε στην Αδριανούπολη. Η Ελλάδα λειτούργησε πολύ γρήγορα ως ευρωπαϊκό κράτος που είναι, αλλά μόνο για την περίπτωση του 38χρονου Τούρκου.

Του Στρατή Μαζίδη

Τι του φερθήκαμε σαν σε μουσαφίρη, τι ότι η Αστυνομία του φέρθηκε πολύ καλά, τι ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη αναγνώρισε το δίκιο του.

Όλα αυτά βέβαια έρχονται μοιραία σε πλήρη αντιδιαστολή με όσα ζουν παραπάνω από δύο μήνες, ο Αγγελος Μητρετώδης και ο Δημήτρης Κούκλατζης οι οποίοι επισήμως πέρασαν κι αυτοί κατά λάθος σε τουρκικό έδαφος (διότι ανεπισήμως δεν ξέρουμε τι συνέβη).

Ήδη ο γνωστός δημοσιογράφος, Αμπντουλάχ Μποζκούρτ έσπευσε σε σχετικό tweet να αναδείξει την κατάσταση δεχόμενος σειρά απειλητικών σχολίων.

Ο 38χρονος εργαζόμενος με τα όσα απλά είπε, όχι μόνο διαφήμισε την Ελλάδα αλλά εξέθεσε παράλληλα την Τουρκία η οποία συνηθίζει να φυλακίζει ανθρώπους επ'αόριστον και για άγνωστες αιτίες.

Σίγουρα ο πρόεδρος της Τουρκίας δε θα χάρηκε με όσα άκουσε.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail