Άρχισαν οι...ξαφνικές δολοφονίες στη Ράκκα στη μέση του πουθενά

Freepen.gr - Ένας από τους κορυφαίους διοικητές των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF) που υποστηρίζονται από τις ΗΠΑ δολοφονήθηκε σήμερα με όχημα από άγνωστους επιτιθέμενους στην επαρχία της Raqqa.

Ο Αχμάντ Κουμπάνι ταξίδευε κατά μήκος της οδού Τάμπκα-Τζάρνιχα στην ύπαιθρο της Ράκκα, όταν οι μασκοφόροι άντρες σε μοτοσικλέτες άνοιξαν πυρ στο όχημα, σκοτώνοντας τον αμέσως.


Καμία ομάδα δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για τη δολοφονία ωστόσο δεν μπορούμε να αποκλείσουμε ότι πίσω από την ενέργεια αυτή βρίσκοται η "Λαϊκή Αντίσταση στις Ανατολικές Περιοχές" που έχει σκοπό την εκδίωξη των ΗΠΑ και των SDF.

Πρόσφατα, οι διοικητές των SDF υπήρξαν στόχοι πολλών προσπαθειών δολοφονίας στις επαρχίες Raqqa και Hasakah, καθώς οι εντάσεις με τις τοπικές αραβικές φυλές συνεχίζουν να αυξάνονται.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail