Μια ακόμα επίθεση - Τα στοιχεία που δείχνουν ότι ο διεμβολισμός ήταν προγραμματισμένος


Η ΤΟΥΡΚΙΑ πιστή στις προκλήσεις της κατά της Πατρίδας μας και εκμεταλλευόμενη τις Κατοχικές και Δωσιλογικές <Κυβερνήσεις> πραγματοποίησε μόλις [προχθές] χθες ξημερώματα περίπου μια ακόμα προκλητική ενέργεια με τον εμβολισμό του Πλοίου του Πολεμικού Ναυτικού μας «ΑΡΜΑΤΩΛΟΣ» Νοτιοανατολικά της Λέσβου και εντός βέβαια των Χωρικών μας Υδάτων.

Του Αντώνη Παπαντωνίου
Από: epamhellas.gr

Σημειωτέον ότι, η προκλητική αυτή ενέργεια έρχεται σε συνέχεια του εμβολισμού του άλλου Πλοίου του Π.Ν «ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ» και της Ακταιωρού του Λιμενικού Σώματος «ΓΑΥΔΟΣ», ενώ έχει μεσολαβήσει και η Τρομοκρατική ενέργεια με την Σύλληψη και ΟΜΗΡΙΑ των δύο Στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεών μας στον Έβρο που συνεχίζεται για δύο περίπου μήνες, μέχρι τώρα!

Και λέμε και καταγγέλλουμε και αυτήν την ενέργεια σαν πρόκληση διότι:

1.- Οι καιρικές συνθήκες ήταν πολύ καλές και η ορατότητα ήταν άριστη και χωρίς την ανάγκη χρησιμοποίησης Ηλεκτρονικών μέσων (RADAR) , για την ασφάλεια τας Ναυσιπλοίας.

2.- Το φορτηγό πλοίο της Τουρκίας ήταν <καταφθάνον>, δηλαδή ερχόταν πίσω από το Πολεμικό μας και σύμφωνα με τον Διεθνή Κανονισμό προς Αποφυγήν Συγκρούσεων (ΔΚΑΣ) είχε πλήρη την ευθύνη για την αποφυγή Σύγκρουσης.

3.- Επί προσθέτως διεμβόλισε το Πλοίο μας στην Αριστερή του πλευρά, στο κόκκινο και έχει επίσης την πλήρη ευθύνη.

Εδώ πρέπει να επισημάνω ότι ήταν προγραμματισμένος ο διεμβολισμός (Δόλος) διότι αν δούμε στον Ναυτικό Χάρτη την πορεία του υπαίτιου πλοίου από το Λιμάνι της Τουρκίας που απέπλευσε, παρατηρούμε ότι η πορεία του ήταν σταθερή προς Βορειοανατολικά και στο σημείο που έκανε τον διεμβολισμό έστρεψε εντελώς Ανατολικά προς τις Τουρκικές Ακτές (ΤΣΕΣΜΕ), σχηματίζοντας ένα μεγάλο και τελικά έντονο Τόξο, που σημαίνει ότι <θέλω να χτυπήσω και να φύγω>!

Αυτά ως προς τις ευθύνες του Τουρκικού πλοίου. Υπάρχουν όμως και ευθύνες του Πολεμικού μας πλοίου που είναι ότι:

1.-Δεν ακινητοποίησε τον επιτιθέμενο με όλα τα στην διάθεσή του υπάρχοντα μέσα, εν ανάγκη δε, σε περίπτωση μη συμμόρφωσης και με ριπές.

2.- Δεν ζήτησε, εξ όσων γνωρίζω, βοήθεια και από άλλα παραπλέοντα Ελληνικά Πολεμικά Πλοία η Ακταιωρούς Λ.Σ. για λόγους ασφαλείας.

3.- Δεν οδήγησε το υπαίτιο Πλοίο σε <Ασφαλές Λιμάνι> για Νηοψία έτσι ώστε να ελεγχθεί η Νομιμότητα του μεταφερομένου Φορτίου.

4.- Δεν παραδόθηκε στον Λιμενάρχη του Λιμανιού ο Πλοίαρχος του Πλοίου ώστε να γίνει η πράξη Σύλληψης με την παραπομπή του στον Εισαγγελέα για το Ποινικό Αδίκημα της «διακινδύνευσης ανθρώπινης ζωής στη Θάλασσα»..

Όσον αφορά στην δήθεν Κυβέρνηση, πρέπει να μας ενημερώσει αν προέβη σε διαμαρτυρία αμελλητί για το γεγονός στον Διεθνή Διακυβερνητικό Οργανισμό ( I.M.O.).

Τελειώνοντας επισημαίνω ότι αν δεν ανατραπεί αυτό το ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχουμε συνεχώς εθελόδουλες Πολιτικές με άμεσες επιπτώσεις όχι μόνον στη Ζωή των Ελλήνων αλλά και στην ίδια την ύπαρξη του Ελληνικού Κράτους.

Ο Αντώνης Παπαντωνίου είναι Υποναύαρχος Λ.Σ. (ε.α.), Νομικός και Αν. μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του Ε.ΠΑ.Μ.
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...