Χαμός με Ερντογάν και Νετανιάχου: Έχεις βαμμένα με αίμα τα χέρια σου - Εσύ ξέρεις καλά από τρομοκρατία και σφαγές!

Prime Minister Benjamin Netanyahu speaks at the official opening ceremony of the US embassy in Jerusalem on May 14, 2018. Yonatan Sindel/Flash90)
Freepen.gr - Από το κακό στο χειρότερο οδεύουν οι σχέσεις Τουρκίας και Ισραήλ καθώς εκτός της ουσιαστικής απέλασης του Ισραηλινού πρέσβη από την Αγκυρα, υπάρχει πόλεμος δηλώσεων ανάμεσα στον Ταγίπ Ερντογάν και τον Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Ο Ερντογάν αποκάλεσε τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου "τον πρωθυπουργό ενός κράτους απαρτχάιντ που κατέχει εδάφη ανυπεράσπιστου λαού για περισσότερα από 60 χρόνια, παραβιάζοντας τα ψηφίσματα του Ηνωμένου Βασιλείου" ξεχνώντας βέβαια ο ίδιος ότι η χώρα του κατέχει παράνομα περίπου το 40% της Κύπρου εδώ και 44 χρόνια αλλά πλέον και τμήμα της βόρειας Συρίας.

"Έχει στα χέρια του το αίμα των Παλαιστινίων και δεν μπορεί να καλύψει τα εγκλήματα επιτιθέμενος στην Τουρκία", δήλωσε ο Ερντογάν στο Twitter σχολιάζοντας επίσης:

"Θέλετε ένα μάθημα για την ανθρωπότητα; Διαβάστε τις 10 εντολές."

Νωρίτερα την Τρίτη, ο Νετανιάχου είχε ανεβάσει στο Twitter: "Ο Erdoğan είναι ένας από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές της Χαμάς, οπότε δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι ειδικός στην τρομοκρατία και τη σφαγή".

Ο Ερντογάν κάλεσε το Ισραήλ ως «κράτος τρομοκρατίας» και το κατηγόρησε για «γενοκτονία».

Ο πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου απάντησε στις κατηγορίες του προέδρου της Τουρκίας λέγοντας ότι «ο Ερντογάν είναι από τους μεγαλύτερους υποστηρικτές της Χαμάς και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ξέρει καλά από τρομοκρατία και σφαγές. Προτείνω να μην μας κάνει κηρύγματα ηθικής».
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail