Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ παίζει χωρίς αντίπαλο

Η αξιωματική αντιπολίτευση έχει στην ουσία υιοθετήσει μια νεοφιλελεύθερη στρατηγική που οι εκλογικές αναμετρήσεις έχουν αποδείξει ότι δεν τραβάει και καλώς κατά τη γνώμη μου.

Μελίνα Κονταξή
Ιστορικός - Δρ Βαλκανικού Πολιτισμού

Αναπτυξιακή στρατηγική πέρα από τα ξεπουλήματα δημόσιας περιουσίας δεν υπάρχει σε κανένα κόμμα. Όσο για τα εθνικά θέματα, υφίσταται η υιοθέτηση μιας εκσυγχρονιστικής πολιτικής πλήρους αντίθετης με το κοινό αίσθημα που γίνεται φανερή με την αδιαφορία για την προσβολή που εκστόμισε ο δήμαρχος Θεσσαλόνικης σε βάρος των θυμάτων του Κεμάλ με τη δικαιολογία του τουριστικού πλαισίου.

Όταν λές ότι "χε…κα αν ένας γενοκτόνος σκότωσε" το αν το κάνεις για να έχεις επιπλέον τουρίστες από τους οπαδούς του, δεν έχει σημασία. Απεναντίας ευνοεί μόνο το ΣΥΡΙΖΑ και τα άκρα όπως επίσης και η απουσία ξεκάθαρης εναλλακτικής πρότασης στα εθνικά θέματα.

Θα κερδίσει κάποιες εκλογές η ΝΔ αλλα καθώς ο λαός το μόνο που δεν ξεχνάει είναι "τι σημαίνει δεξιά" και με τη πολιτική που ακολουθεί το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πέσει γρήγορα. Το θέμα είναι τι θα γίνει μετά στο κενό που θα δημιουργηθεί. Φοβάμαι όχι κάτι καλό.


* φωτο: ToNic-Pics - pixabay
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail