Τα κορίτσια στα οποία χρωστά πολλά η Συρία και δε θα μπορέσει να τα ξεπληρώσει ποτέ

Freepen.gr - Σήμερα 6 Μαΐου είναι η Ημέρα των Μαρτύρων στη Συρία. Σε αυτά τα 7 χρόνια ενός σκληρού πολέμου απέναντι σε όλους και σε όλα, για να μπορέσει η Συρία να φτάσει εδώ που βρίσκεται σήμερα, αρκετοί άνθρωποι έπαιξαν το δικό τους σπουδαίο ρόλο.

Υπήρχαν κορίτσια που και λόγω εμφανίσεως θα μπορούσαν εύκολα να φύγουν στο εξωτερικό αναζητώντας μια καλύτερη ζωή μακριά από τον πόλεμο. Ωστόσο δεν το έκαναν. Έμειναν πίσω. Δημιούργησαν ένοπλες ομάδες απέναντι σε εισβολείς και τρομοκράτες.

Κάποια από αυτά δε θα δουν το τέλος του πολέμου μολονότι έπαιξαν καθοριστικό ρόλο με τη θυσία τους για να αντέξει η πατρίδα τους.

Αυτές τις σπουδαίες γυναίκες τιμά σήμερα η Συρία μαζί με όλους τους μάρτυρες του πολέμου, στους οποίους χρωστάμε κι εμείς πάρα πολλά. Τον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας τον κερδίζει ο συριακός λαός για όλους εμάς.


Να είναι πάντα ελαφρύ το χώμα που τις σκεπάζει.















Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail