Εισβολή γιγαντιαίων αρουραίων κρατά ξάπρυγνη ολόκληρη πόλη στη Βρετανία - Τι συνέβη

photo Hull Daily Mail
Freepen.gr - Σύμφωνα με τη Hull Daily Mail, οι κάτοικοι της πόλης ανησυχούν για την ασφάλειά τους, καθώς τεράστιοι αρουραίοι έχουν εμφανιστεί στους δρόμους της κοινότητας μετά από πρόσφατες εργασίες στο οδικό και αποχετευτικό δίκτυο της πόλης.

Οι τρομοκρατημένοι κάτοικοι είπαν στα Βρετανικά ΜΜΕ ότι οι δρόμοι τους έχουν γεμίσει από ποντίκια και αρουραίους εξαιρετικού μεγέθους που έχουν καταφέρει να βρουν το δρόμο τους και για τα σπίτια των ανθρώπων:

"Μπορούμε να τους ακούσουμε στο ξύλινο πάτωμα όταν βρισκόμαστε στο υπνοδωμάτιό μας. Μας κρατά ξύπνιους και είναι μόνο αποδεδειγμένο από τότε που τελείωσε η δουλειά. Νομίζω ότι έχει να κάνει με τις αποχετεύσεις, επειδή το συμβούλιο έκανε εργασίες στους αγωγούς", δήλωσε ένας κάτοικος, προσθέτοντας ότι το Συμβούλιο της πόλης έπρεπε να αναλάβει την ευθύνη.

Οι άνθρωποι ισχυρίζονται επίσης ότι έχουν δει νεκρούς αρουραίους και ποντίκια που βρίσκονται στα σοκάκια, ενώ ο εκπρόσωπος του συμβουλίου δήλωσε ότι οι υγειονομικοί υπάλληλοι του περιβάλλοντος επισκέφθηκαν το χώρο και δε βρήκαν ίχνη τρωκτικών.




"Περαιτέρω έρευνα στην περιοχή εκείνη την εποχή δεν έδειξε στοιχεία για δραστηριότητα αρουραίων, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι δυνατόν να είναι παρόντες. Σίγουρα δε διαθέτουμε στοιχεία που να δείχνουν ότι υπάρχει εισβολή τρωκτικών στην περιοχή Tyne Street ... Αν διαπιστώσουμε ότι υπάρχει πράγματι ένας βιώσιμος πληθυσμός τρωκτικών στην περιοχή, θα ενεργήσουμε αναλόγως " δήλωσε ο εκπρόσωπος του Συμβουλίου.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail