Καμμένος: Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι έτοιμες να προασπίσουν την εθνική κυριαρχία

Freepen.gr - «Οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας είναι όμως έτοιμες κάθε στιγμή που θα χρειαστεί να προασπίσουν την εθνική κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας μέχρι της τελευταίας ρανίδας του αίματός τους. Να υπηρετήσουν τον όρκο τους. Τον όρκο απέναντι στο έθνος, στους νεκρούς ήρωες προγόνους μας, απέναντι σε όλο τον ελληνικό λαό, ενώπιον του Θεού» τόνισε μεταξύ άλλων ο ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος στην εκδήλωση μνήμης και τιμής για το Κίνημα του Ναυτικού.

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας, σήμερα, αποτελούν στυλοβάτη του Έθνους, αλλά και των δημοκρατικών θεσμών, εγγύηση για την εθνική μας ασφάλεια από κάθε εξωτερική απειλή. Αποτελούν ένα υγιές κομμάτι του Ελληνικού λαού, που λειτουργεί καθημερινά στην υπηρεσία του κοινωνικού συνόλου.Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας ενώνουν όλους τους Έλληνες. Είναι σημείο αναφοράς για όλο το Έθνος, είναι πεδίο ομόνοιας, πεδίο αλληλεγγύης. Είναι πεδίο Εθνικής Συνοχής και ειρήνης. Γιατί η ειρήνη κατακτάται με πράξεις που αποτρέπουν τον πόλεμο και όχι με πράξεις που πυροδοτούν τον πόλεμο» ανέφερε σε άλλο σημείο υπουργός.

Την ίδια στιγμή δύο Ελληνες στρατιωτικοί παραμένουν αιχμάλωτοι των Τούρκων συμπληρώνοντας σύντομα τρεις μήνες στη φυλακή και δίχως να υφίσταται κατηγορητήριο. Επιπλέον ένας Ελληνας πιλότος σκοτώθηκε με το θάνατό του να ανακοινώνεται πριν βρεθεί η σωρός του ενώ μετράμε πλέον τρεις απόπειρες εμβολισμού ελληνικών πλοίων.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail