Άσαντ στην Καθημερινή: Πώς είναι δυνατόν κάθε φορά τα χημικά όπλα να σκοτώνουν μόνο γυναίκες και παιδιά αλλά όχι τρομοκράτες;

«Ο Ερντογάν είναι με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα», τονίζει ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ Άσαντ, σε αποκλειστική συνέντευξή του στην «Κ» και στον Αλέξη Παπαχελά. 

Ακόμη ο πρόεδρος της Συρίας απορρίπτει τις κατηγορίες περί χρήσης χημικών όπλων, αναφέροντας ότι «δεν έχουμε χημικό οπλοστάσιο από το 2013». Ρωτά μάλιστα ρητορικά πως είναι δυνατόν κάθε φορά τα χημικά όπλα να σκοτώνουν μόνο γυναίκες και παιδιά αλλά όχι τρομοκράτες ενώ οι ασθενείς να πλένονται με νερό για να αναρρώσουν.

Ο Πρόεδρος της Συρίας απάντα σε καίρια ερωτήματα όσον αφορά το ρόλο των ΗΠΑ, το αν διεξάγεται αυτήν την στιγμή ένας Τρίτος Παγκόσμιος ενώ δίνει και μια πρόγευση της επόμενης φάσης του πολέμου.

Όσον αφορά το δικό του μέλλον σημειώνει ότι όσο έχει την στήριξη του συριακού λαού θα είναι παρών.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail