Να τι κάνει η Γερμανία και μετά μας κουνά επιδεικτικά το δάκτυλο

Reisefreiheit_eu - pixabay
Τους τελευταίους μήνες όσοι παρακολουθούν συστηματικά τις αναρτήσεις της Freepen.gr με την απόδοση δημοσιευμάτων ξένων ΜΜΕ θα έχουν παρατηρήσει ότι η ισχυρή Γερμανία διαθέτει Ενοπλες Δυνάμεις της πλάκας.

Του Στρατή Μαζίδη

Η Γερμανία επί του παρόντος και μετά από το ατύχημα στα ανοικτά της Νορβηγίας με την αστοχία στο πηδάλιο δεν έχει ούτε ένα υποβρύχιο το οποίο να μπορεί να επιχειρήσει. Σε άσχημη κατάσταση βρίσκονται και οι φρεγάτες της. Τελευταία είδηση ότι από τα 128 Eurofighters, μπορούν να πετάξουν μόνο τα...6!

Η Γερμανία με άλλα λόγια δεν πλήρωνε δεκάρα τσακιστή για τις Ενοπλες Δυνάμεις της έχοντας φορτώσει την όποια ανάγκη προστασίας από τη Ρωσία (με την οποία έχει φυσικά πολλές business δισεκατομμύριων) στις ΗΠΑ. Για αυτό και ο Ντόναλντ Τραμπ έχει αρχίσει να θέτει το ζήτημα του ότι κάποιοι πρέπει να αρχίσουν να πληρώνουν.

Την ίδια ώρα που η Γερμανία δε χαλά φράγκο για την άμυνά της αλλά εξάγει όπλα στην Τουρκία, κουνά το δάκτυλο στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια για την οικονομία της. Πόσα άραγε δις θα είχε εξοικονομήσει η χώρα μας αν δε συνόρευε με Τουρκία, Αλβανία, Βουλγαρία και Σκόπια αλλά με το Λουξεμβούργο, την Τσεχία και τη Σλοβακία;

Τζάμπα μάγκες της Ευρώπης οι Γερμανοί. Τρακαδόροι της άμυνας.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail