Ισραηλινός υπουργός: Θα δολοφονήσουμε τον Ασαντ αν συνεχίσει να αφήνει το Ιράν να κάνει ότι θέλει

Freepen.gr - Το Ισραήλ θα «εξαλείψει» το Σύριο Πρόεδρο Μπασάρ Αλ Ασάντ εάν συνεχίσει να επιτρέπει στο Ιράν να επιχειρεί στο εσωτερικό της Συρίας, δήλωσε ο Ισραηλινός υπουργός Ενέργειας Γιούβαλ Στάινιτς στο YNet τη Δευτέρα.

Ο Στάινιτς δήλωσε ότι ο Άσαντ θα πρέπει να γνωρίζει πως το τέλος του είναι κοντά εάν συνεχίσει να επιτρέπει στο Ιράν να έχει πρόσβαση σε στρατιωτικές βάσεις εντός της χώρας του.

Επιπλέον, ο Υπουργός Ενέργειας μίλησε για την απειλή όσον αφορά την εθνική ασφάλεια του Ισραήλ, επιτρέποντας στο Ιράν να έχει πρόσβαση στις βάσεις της Συρίας.

"Είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι ο Assad κάθεται ήσυχα στο παλάτι του και ξανακτίζει το καθεστώς του επιτρέποντας παράλληλα η Συρία να αποτελέσει βάση για επιθέσεις εναντίον του Ισραήλ", σχολίασε.

Ισραηλινοί αξιωματούχοι προειδοποίησαν πρόσφατα ότι το Ιράν σχεδιάζει να εκδικηθεί την απώλεια στρατιωτών από την επίθεση στην αεροπορική βάση T-4 στα τέλη του περασμένου μήνα, προτρέποντας τη χώρα να αυξήσει τα επίπεδα συναγερμού.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail