Μέλη του Κογκρέσου στρίμωξαν άσχημα τον Πομπέο για την Τουρκία: Όλο της δίνουμε, της δίνουμε, της δίνουμε κι αυτή μας χαστουκίζει όταν τη χρειαζόμαστε

Freepen.gr - Αντιτουρκικό μέτωπο αρχίζει να δημιουργείται στις ΗΠΑ καθώς μέλη του Κογκρέσου  στρίμωξαν άσχημα τον Αμερικανό υπουργό Εξωτερικών Πομπέο ο οποίος παρά τον ήπιο τόνο του και τη γενικότερη θέση του να επανέλθει η Τουρκία στην παλιά δυτική τροχιά, παραδέχεται την ύπαρξη προβλημάτων.

Ο Albio Sires σημειώνει το πόσο λάθος είναι το εμπάρκο όπλων στην Κύπρο την ώρα που ετοιμάζονται να δοθούν F-35 στην Τουρκία. Χαρακτηριστική επίσης η φράση του ότι "όλο δίνουμε, δίνουμε, δίνουμε στην Τουρκία και όποτε την έχουμε ανάγκη μας χαστουκίζει στο πρόσωπο".



Ο Dana Rohrabacher ζητά να χαρακτηρισθεί ο Ερντογάν ως εχθρός των ΗΠΑ και να ενισχυθεί η στήριξη στους Κούρδους.



Ο Chris Smith ζητά να χαρακτηριστεί η Τουρκία ως χώρα ιδιαίτερου ενδιαφέροντος (Country of Particular Concern - CPC) σύμφωνα με τη νομοθεσία των ΗΠΑ για παραβίαση των θρησκευτικών ελευθεριών.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail