Η υπόθεση της Μακεδονίας εισήλθε σε πολύ επικίνδυνη ατραπό - Δε θα αφήσουμε να πέσει μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο

Μακεδόνες και Μακεδόνισες, αδέρφια Έλληνες απανταχού της Γης, η υπόθεση της παραχώρησης της Μακεδονίας μας (μέσω τού ονόματος της) στους Σλάβους της FYROM, εισήλθε τις τελευταίες μέρες, σε πολύ επικίνδυνη ατραπό.


Η κυβέρνηση των δοσιλόγων, αγνοώντας πλήρως τη βούληση του Ελληνικού Λαού, όπως αυτή εκφράστηκε μέσα από τα δύο επικά συλλαλητήρια της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας, έχει εξυφάνει ύπουλο σχέδιο παράδοσης της Μακεδονίας μας, ώστε η Ελλάδα , χωρίς καν δημοψήφισμα, να δεσμευτεί για την παραχώρηση του ονόματος, ακόμη και χωρίς προηγούμενη δέσμευση της FYROM για τις δήθεν υποχωρήσεις της (που είναι άνευ πραγματικής ουσίας, καθώς η ουσία είναι το όνομα).

Αυτό το έγκλημα ετοιμάζεται να διαπραχθεί τις αμέσως επόμενες μέρες.

Θα υπογραφεί Συνθήκη μεταξύ Ελλάδας και FYROM, ώστε η τελευταία, χωρίς να την περάσει από τη Βουλή της ή από δημοψήφισμα (που δεν προλαβαίνει), να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ και να αρχίσει διαπραγματεύσεις ένταξης της, με την ΕΕ.

Ευτυχώς, αυτή η ανόσια πράξη δεν νομιμοποιείται, παρά μόνο με ψήφιση της στη Βουλή των Ελλήνων που έχει καταντήσει “Βουλή των άβουλων” που υπογράφουν ότι τους υπαγορεύουν τα έξωθεν αφεντικά τους.

Εκεί, λοιπόν (εκ των πραγμάτων) θα δοθεί η τελική μάχη. Στη Βουλή.
Όλη η Μακεδονία, αν όχι όλη η Ελλάδα, θα πάμε και θα πάρουμε τα στυλό από τα χέρια των ανδρεικέλων που ετοιμάζονται να υπογράψουν αξίες που δεν χάνονται ούτε με χαμένο πόλεμο.

Η ΠΡAΞΗ ΑΥΤH, ΑΠΏΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝIΑΣ ΜΑΣ, ΔΕ ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΊ. Τελεία και παύλα.

Η ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ ΔΕ ΘΑ ΠEΣΕΙ, ΜΈΣΑ ΣΤΟ IΔΙΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚO ΚΟΙΝΟΒΟYΛΙΟ!

ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΊ, ΘΑ ΠEΣΕΙ Η ΚΥΒEΡΝΗΣΗ, ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΘΑ ΠEΣΟΥΝ ΚΟΡΜΙA, ΑΛΛA OΧΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝIΑ.

Δεν το επιτρέπει ο κυρίαρχος Λαός, δεν θα το επιτρέψει κι ο Στρατός του, που δεν ανήκει ούτε στον “τύποις” αρχηγό του (τον ΠτΔ), ούτε στην κυβέρνηση, ούτε στην αντιπολίτευση, ανήκει στον μόνο νόμιμο και συνταγματικά κυρίαρχο του κράτους, το Λαό.

Αν οι δωσίλογοι της κυβέρνησης και τα ανδρείκελα της Βουλής, θέλουν ν' αψηφίσουν τη Λαϊκή βούληση, θα έχουν να κάνουν με τη Λαϊκή Οργή.

Ας το τολμήσουν. Για να τελειώνουμε μία ώρα αρχύτερα, μαζί τους.

Ζητείται η ετοιμότητα κάθε Μακεδόνα και κάθε Έλληνα και Ελληνίδας, για να υπερασπιστούμε τη Μακεδονία μας, τη Δημοκρατία μας, τη λευτεριά τής κοινωνίας μας.

Τέρμα τα λόγια. Όλοι στις επάλξεις!
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...