Ένα ακόμη βήμα μπρος για την τουρκική Aselsan - Τώρα μπαίνει και στους σιδηρόδρομους

Freepen.gr - Η τουρκική Aselsan συνεχίζει την ανάπτυξή της και την εμπλοκή της σε σειρά σχεδίων. Αυτήν τη φορά έγινε γνωστό ότι το Φεβρουάριο υπέγραψε πρωτόκολο με την Metro Istanbul A.Ş. (η εταιρεία που διαχειρίζεται το μετρό της Κωνσταντινούπολης) για την ανάπτυξη ενός συστήματος σηματοδότησης και επικοινωνίας.

Οι μελέτες προχωρούν γρήγορα και η εταιρεία επεκτείνει τις δραστηριότητές της. Εν προκειμένω το σύστημα θα εφαρμοστεί πρώτα στη γραμμή Μ1 και μετά στις υπόλοιπες. Η φιλοδοξία της Aselsan είναι να μπορέσει να εξάγει το σύστημα σε δεύτερο χρόνο στη διεθνή αγορά.

Αυτά ας τα βλέπουμε στην Ελλάδα που κοιτάμε να κάνουμε τα πάντα με ξένους εργολάβους αντί να αναπτύξουμε τη δική μας βιομηχανία, να δώσουμε δουλειά σε Ελληνες, στα παιδιά μας να επιστρέψουν και τα χρήματα να μείνουν εδώ. 




Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail