Από τις 7 έως & τις 11 Μαΐου η Επίθεση και Απόβαση των Τουρκικών Δυνάμεων (ΕFES 2018)

Από την επομένη Δευτέρα 7 Μαΐου θα Αρχίσει η Τελική Φάση της Τουρκικής Αποβατικής Ασκήσεως στα Στενά της Χίου -Τσεσμέ  και θα διαρκέσει μέχρι και την Παρασκευή 11 Μαΐου που αναμένεται να επιδείξει τις δυνατότητες της Πολεμικής Μηχανής των Τούρκων.

Από: veteranos.gr
Με την μέγιστη Επιφυλακή των Μαχητικών μας και την διασπορά των Πανίσχυρων Υποβρυχίων τύπου 214 ,αναμένεται να αντιδράσει η Ελληνική Δύναμη της Αποτροπή ,ενώ στα νησιά μας η Επιφυλακή και ίσως Κινήσεις Στρατευμάτων σε χώρους διασποράς  πρέπει να θεωρείται δεδομένη.
Η «EFES » είναι η Μεγαλύτερη Τουρκική  Αποβατική Άσκηση με συνδυασμό Αεροναυτικών Δυνάμεων που αν και γίνεται  σε τακτά χρονικά διαστήματα …
Αλλά η » EFES 2018″  δείχνει να έχει διαφορετική σημασία λόγω και των Καταστάσεων μεταξύ Τούρκων και Ελλήνων!

Οι Έλληνες Επιτελικοί δεν δείχνουν να ανησυχούν  αλλά έχουν και τις κεραίες απλωμένες και παρακολουθούνται όλες οι Κινήσεις των Τουρκικών Στρατευμάτων.
Εν τω μεταξύ στην Άγκυρα έφτασαν και  Στρατιωτικοί της Σαουδικής Αραβίας που θα πάρουν μέρος στην Άσκηση.

Κατά την άφιξή τους, οι στρατιώτες έγιναν δεκτοί από τον υποναύαρχο Pilot Khalid bin Hussein Al-Assaf, το Στρατιωτικό ακόλουθο στις Σαουδική πρεσβείες, στην Άγκυρα και το Βουκουρέστι και ο αξιωματικός διοικητής της άσκησης Commodore Abdullah bin Mohammed Al-Diraibi.
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...