Ισόβια κάθειρξη σε στρατιώτη που είχε καταταγεί μόλις 5 ημέρες πριν το πραξικόπημα!

Freepen.gr - Ο Ahmet Özdemir είναι ένας 20χρονος Τούρκος πολίτης που καταδικάστηκε από το 26ο Ανώτατο Ποινικό Δικαστήριο της Κωνσταντινούπολης σε 14 επιβληθείσες ποινές ισόβιας κάθειρξης για "προσπάθεια ανατροπής της τουρκικής κυβέρνησης. 

Του επιβλήθηκαν συνολικά 2.420 χρόνια φυλάκισης για τις φερόμενη δολοφονίες 14 ατόμων και για τραυματισμό 182 κατά τη διάρκεια επιδρομής στο κτίριο του Μητροπολιτικού Δήμου της Κωνσταντινούπολης την νύχτα του αποτυχημένου πραξικοπήματος.

Το παράδοξο βέβαια είναι πως ο Özdemir εκπλήρωνε την υποχρεωτική στρατιωτική του θητεία και είχε καταταγεί στον στρατό πέντε ημέρες πριν από την απόπειρα πραξικοπήματος.

Ο Ahmet είπε: "Το ελάττωμά μου είναι ότι έκανα την υποχρεωτική στρατιωτική μου θητεία; Κανείς δεν μας υποστηρίζει. Αγωνιζόμαστε εδώ".
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail