Κι όσο εμείς το ψάχνουμε, η Ρουμανία θα ναυπηγήσει στην Κωνστάντζα 4 κορβέτες Gowind 2500

Freepen.gr - Στις 20 Απριλίου 2018 η Constanţa Shipyard (SNC) και η γαλλική Naval Group υπέγραψαν μια αποκλειστική συνεργασία για την παράδοση 4 κορβετών Gowind® 2500 στο ρουμανικό ναυτικό αναφέρει το navyrecognition.com.

Η συνεργασία αυτή θα επιτρέψει στη SNC να επωφεληθεί από την τεχνογνωσία της Naval Group στον τομέα της ναυπηγικής βιομηχανίας ενώ θα εξασφαλίσει τη συμμετοχή της ρουμανικής βιομηχανίας στο σχεδιασμό, την κατασκευή και τη συντήρηση των πλοίων, τη διασφάλιση της κυριαρχίας της Ρουμανίας και τη δημιουργία θέσεων εργασίας υψηλής προστιθέμενης αξίας μακροπρόθεσμα.

Κατά τη διάρκεια του Black Sea Defense and Aerospace (BSDA) 2018 στο Βουκουρέστι η ιστοσελίδα ενημερώθηκε και τα τέσσερα πλοία θα ναυπηγηθούν στη Ρουμανία εφόσον το Ρουμανικό Πολεμικό Ναυτικό επιλέξει οριστικά το σχέδιο Gowind. Επίσης, έγινε γνωστό ότι τα πλοία θα είναι παρόμοια με τις Gowind του Αιγυπτιακού Ναυτικού.

Εμείς ακόμη ψαχνόμαστε κι ο χρόνος τρέχει.
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...