374 βανδαλισμοί αστικών λεωφορείων από τον Ιανουάριο του 2015


Περί τις 374 περιπτώσεις ζημιών, βανδαλισμών και καταστροφών έχουν καταγραφεί στο στόλο των λεωφορείων και τρόλεϊ της Οδικές Συγκοινωνίες (ΟΣΥ) από τον Ιανουάριο του 2015 μέχρι τον Μάρτιο του 2018, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που η εταιρεία διαβίβασε στη Βουλή.

Δημ. Δελεβέγκος
Από: capital.gr

Ειδικότερα, σε διάστημα 38 μηνών, τα 374 περιστατικά βανδαλισμών, δημιούργησαν ζημιά ύψους 1,13 εκατ. ευρώ. Από αυτά για 208 περιπτώσεις ο ΟΣΥ έχει αποζημιωθεί μέσω της ασφαλιστικής κάλυψης με το ποσό της τάξης του 1 εκατ. ευρώ. Για 166 περιπτώσεις συνολικού ποσού 60,7 χιλιάδων ευρώ, η εταιρεία βρίσκεται σε διαδικασία ολικής αποζημίωσης από τις αρμόδιες ασφαλιστικές εταιρείες.

Στους παρακάτω πίνακες καταγράφονται, κατά χρονολογική σειρά, ο αριθμός του ασφαλιστικού φακέλου κάθε περίπτωσης, ο αριθμός κυκλοφορίας του οχήματος που υπέστη ζημιά, η ημερομηνία του συμβάντος, το εκτιμώμενο χρηματικό ποσό κάθε ζημιάς και το αντίστοιχο ποσό που εισπράχθηκε από την ασφαλιστική που καλύπτει το δρομολογημένο όχημα της ΟΣΥ.


ΟΣΥ2

ΟΣΥ3

ΟΣΥ4

ΟΣΥ5

ΟΣΥ6
 
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.

loading...
loading...