Τρίβει τα χέρια του ο Ζάεφ αφού του χαρίζουμε τη Μακεδονία: Η καλύτερη ευκαιρία να λυθεί το Σκοπιανό εδώ και 25 χρόνια

(Φωτ. αρχείου: EPA / Hayoung Jeon)
Freepen.gr - Τρίβει τα χέρια του ο Σκοπιανός πρωθυπουργός, Ζόραν Ζάεφ ο οποίος κερδίζει τον όρο "Μακεδονία" έχοντας ξεκρεμάσει δύο ταμπέλες.

Κληθείς να σχολιάσει τη συνάντηση των ΥΠΕΞ Νίκου Κοτζιά και Νίκολα Ντιμιτρόφ υπό τον Μάθιου Νίμιτς σημείωσε πως οι δυο πλευρές θα συνεχίσουν την προσπάθεια για την εξεύρεση λύσης «που θα διαφυλάσσει την αξιοπρέπεια και την ταυτότητα».

Δήλωσε επίσης ο Ζάεφ: 
 
«Δεν είχαμε καλύτερη ευκαιρία τα τελευταία 25 χρόνια, ούτε θα έχουμε καλύτερη ευκαιρία την επόμενη περίοδο. Αν χάσουμε την ευκαιρία, τα επόμενα 10 χρόνια θα είναι πιο δύσκολη η διαπραγμάτευση και θα έχει ακόμα μικρότερες πιθανότητες λύσης. Τώρα είμαστε κοντά. Καλώ τους πολιτικούς στη "Μακεδονία" να επιδείξουν σοβαρότητα και νηφαλιότητα. Εγώ είμαι έτοιμος να αναλάβω το δικό μου μερίδιο της ευθύνης στην λήψη των αποφάσεων. Είπαμε ότι στο τέλος οι πολίτες αποφασίζουν σε δημοψήφισμα»

Όπου "καλύτερη ευκαιρία" βάλτε την ελληνική κυβέρνηση, την αδιαφορία της απέναντι στον ελληνικό λαό για το θέμα των Σκοπίων και τα Συλαλλητήρια αλλά και την αναιμική αντιπολίτευση. Πρόκειται πράγματι για την καλύτερη ευκαιρία, αρκεί να κατοικείς βόρεια των συνορών.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail