Αν όλα πάνε καλά, το 2025 η Ελλάδα από τα Νότια της Κρήτης θα μπορεί να εκμεταλλεύεται το φυσικό αέριο

12019 - pixabay
Οι συμβάσεις για το φυσικό αέριο το «μυστικό», κλειδί η ΑΟΖ - Το 2025 η Ελλάδα από τα Νότια της Κρήτης, θα μπορεί να εκμεταλλεύεται το φυσικό αέριο εφόσον οι ερευνητικές γεωτρήσεις επιβεβαιώσουν τα κοιτάσματα που υπολογίζουμε ότι είναι υπερ-μεγέθη, ενδεχομένως και ανώτερα του Ζορ, είπε στον 98.4 ένας από τους εγκυρότερους ερευνητές υδρογονανθράκων και ακαδημαϊκός ο Ηλίας Κονοφάγος.

Η ανακήρυξη ΑΟΖ, είναι κλειδί για την Ελλάδα στην εκμετάλλευση του φυσικού της πλούτου, αφού κυρίως νότια της Κρήτης, η όποια εξόρυξη φυσικού αερίου θα γίνει με πλωτές εξέδρες, λέει ο Ηλίας Κονοφάγος, σημειώνοντας ότι ο χρόνος και το είδος των συμβάσεων με τους μεγάλους εταιρικούς κολοσσούς, είναι το μυστικό για να μπορέσει η Ελλάδα , γρήγορα να εκμεταλλευτεί οικονομικά τους πόρους αυτούς.

Κατά τον ίδιο το 2025 η Ελλάδα από τα Νότια της Κρήτης, θα μπορεί να εκμεταλλεύεται το φυσικό αέριο εφόσον οι ερευνητικές γεωτρήσεις επιβεβαιώσουν τα κοιτάσματα που υπολογίζουμε ότι είναι υπερ-μεγέθη , ενδεχομένως και ανώτερα του Ζορ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail