Το αεροπλανοφόρο USS Harry S. Truman αποπλέει για την Ανατολική Μεσόγειο - Πολεμικά αεροπλάνα κοντά στις ρωσικές βάσεις

Freepen.gr - Η ομάδα κρούσης του αεροπλανοφόρου Harry S. Truman θα αναπτυχθεί στα ύδατα της Μέσης Ανατολής για προγραμματισμένη ανάπτυξη στις περιοχές ευθύνης του 5ου και του 6ου στόλου του στόλου, σύμφωνα με το Stars and Stripes.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Harry S. Truman θα αποπλεύσει από το ναύσταθμο Norfolk στις 11 Απριλίου για μια ακόμη μακρά αποστολή στη Μέση Ανατολή.

Στην ομάδα συμμέτεχουν εκτός από το Harry S. Truman:

Το πλοίο καθοδηγούμενων πυραύλων USS Normandy (CG 60) και τρία αντιτορπιλικά:
- U.S.S. Arleigh Burke
- U.S.S. Forrest Sherman
- U.S.S. Farragut

Ο 5ος στόλος είναι υπεύθυνος για τις ναυτικές δυνάμεις στον Περσικό Κόλπο, την Ερυθρά Θάλασσα και την Αραβική Θάλασσα, ενώ ο 6ος στόλος είναι υπεύθυνος για τη Μεσόγειο Θάλασσα.

Πέρυσι, αυτή η ομάδα πραγματοποίησε την επίθεση στη βάση αλ Σαϊράτ στη Χομς της Συρίας.




Παράλληλα σύμφωνα με το Aircraft Spots, το αμερικανικό ναυτικό P-8A 168439 PS102 αναχώρησε από τη Sigonella στην ανατολική Μεσόγειο προς τις συριακές παράκτιες επαρχίες Latakia και Tartous πετώντας κοντά στις ρωσικές βάσεις.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail