Το νέο φορτηγό UAV που λέγεται Τιτάνας (και είναι όντως)

Freepen.gr - Η Challenger Aerospace Group ανακοίνωσε νέες λεπτομέρειες του νέου της έργου για ένα μη επανδρωμένο εναέρια όχημα πολλαπλών αποστολών που ονομάζεται Titan αναφέρει το defence-blog.com.

Ο Τιτάνας είναι ένα καινοτόμο UAV σχεδιασμένο για την εκτέλεση αποστολών στρατιωτικών μεταφορών. Με μέγιστο βάρος απογείωσης περίπου 3,5 τόνων, ο Τιτάνας είναι ένα από τα μεγαλύτερα φορτηγά UAV στον κόσμο. Υποστηρίζεται από κινητήρα ντίζελ 278 ίππων (207 kW) με τέσσερα fans (EDF) που είναι εγκατεστημένα κάτω από τα φτερά.

Το νέο μη επανδρωμένο εναέριο όχημα πολλαπλών αποστολών θα μπορεί να πετάει για οκτώ ώρες και μπορεί να φτάσει σε ταχύτητα 340 χλμ. / Ώρα (214 μίλια / ώρα) και ανώτατο όριο υπηρεσίας περίπου 7.600 μ.

Ο Τιτάνας έχει συνολικό μήκος 11,3 μ. και έχει πτέρυγα 22,7 m (15,8 m σε σύντομη εκδοχή φτερού).

Το νέο μη επανδρωμένο εναέριο όχημα πολλαπλών αποστολών που σχεδιάστηκε από τον όμιλο Challenger Aerospace Group παρουσιάζει νέες δυνατότητες για αυτόνομη παράδοση εμπορευμάτων, εφοδιαστική και άλλες εφαρμογές μεταφοράς για πολιτικούς και στρατιωτικούς σκοπούς. Επίσης, τα μη επανδρωμένα συστήματα προσφέρουν μια οικονομικά αποδοτικότερη λύση στις διηπειρωτικές επιχειρήσεις ενώ θα παρέξουν την ευκαιρία να προμηθεύσουν στρατεύματα χωρίς κίνδυνο για το πλήρωμα των αεροσκαφών.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail