Ρωσικά Su-24 παρενόχλησαν ισραηλινό πολεμικό στα ανοικτά του Λιβάνου - Νυχτερινός πόλεμος Συρίας κι Ισραήλ και...ανασκεύαση της είδησης

Freepen.gr - Ένα ζεύγος ρωσικών Sukhoi-24 παρενόχλησε με χαμηλές πτήσεις πολεμικό πλοίο του Ισραήλ κοντά στις ακτές του Λιβάνου. Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο όπως επισημαίνουν Σύριοι δημοσιογράφοι στο διαδίκτυο.



Εν τω μεταξύ προηγήθηκε μια δύσκολη νύχτα με τη Συριακή Αεράμυνα να βάλει κατά ισραηλινών αεροσκαφών στον εναέριο χώρο του Λιβάνου τα οποία εξαπέλυσαν πυραύλους κατά του στρατιωτικού αεροδρομίου Al-Dumair στη βόρεια Δαμασκό.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα muraselon η Αεράμυνα κατέρριψε αρκετούς πυραύλους πάνω από την αεροπορική βάση Τ4 στη Χομς. Πύραυλοι φέρεται να αναχαιτίστηκαν και στη Δαμασκό όπου στο στρατιωτικό αεροδρόμιο υπηρετούν και Ρώσοι στρατιωτικοί οι οποίοι έχουν την ευθύνη του κέντρου συμφιλίωσης.





ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 17/4/2018 - 15:54) - Το συριακό πρακτορείο ΣΑΝΑ ανασκεύασε και πλέον μιλά για λάθος συναγερμό που ενεργοποίησε την αεράμυνα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail