Δεν παίζονται οι άνθρωποι - Μάτις: Δεν έχουμε αποδείξεις για χημική επίθεση, μόνο αναφορές σε ΜΜΕ και social media!

© REUTERS / Γιούρι Γκρίπας
Freepen.gr - Ο υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ Jim Mattis δήλωσε στο Κογκρέσο ότι ο στρατός των ΗΠΑ δεν έχει αποδείξεις ότι είτε χλώριο ή σαρίν χρησιμοποιήθηκαν σε μια υποτιθέμενη χημική επίθεση στη Douma της Συρίας, προσθέτοντας ότι τα μόνα στοιχεία του Πενταγώνου προέρχονται από μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ΜΜΕ αναφέρει το sputniknews.com.

«Υπήρξαν μια σειρά από επιθέσεις. Σε πολλές περιπτώσεις, ξέρετε δεν έχουμε στρατεύματα, δεν έχουμε εμπλακεί στο έδαφος εκεί, οπότε δεν μπορώ να σας πω ότι έχουμε αποδείξεις, αν και είχαμε πολλά μέσα μαζικής ενημέρωσης και των κοινωνικών δεικτών που έκαναν λόγο για χρήση χλωρίου ή σαρίν» ανέφερε ο Mattis, δήλωσε, μιλώντας στα μέλη της Επιτροπής Ενόπλων στο Κογκρέσο την Πέμπτη.

Ο υπουργός Άμυνας είπε ότι πίστευε ότι μια χημική επίθεση έλαβε χώρα, αλλά ότι οι ΗΠΑ εξακολουθούν να «ψάχνουν για την πραγματική απόδειξη».

«Ακόμη αξιολογούμε τις πληροφορίες μας, εμείς και οι σύμμαχοί μας. Ακόμη εργαζόμαστε σε αυτό» επανέλαβε.

Με άλλα λόγια ετοιμάζονται να αιματοκυλίσουν μια χώρα για κάτι που διάβασαν στο ίντερνετ και είδαν στα κοινωνικά δίκτυα!


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail