Το Ξανθό Γένος βοηθά αυτούς που θέλουν μπίζνες και όχι διορισμούς στο δημόσιο - Επέκταση στρατιωτικής συνεργασίας Ρωσίας - Τουρκίας πέραν των S-400

 © Vitaly Nevar/TASS
Freepen.gr - Η παράδοση των ρωσικών συστημάτων πυραυλικής αεροπορικής άμυνας S-400 στην Τουρκία προγραμματίζεται να αρχίσει τον Ιούλιο του 2019, ανέφερε ο υφυπουργός Άμυνας του Ισραήλ Ισμαήλ Ντέμιρ στο Twitter την Τετάρτη.

"Έχουμε αλλάξει την ημερομηνία παράδοσης των συστημάτων S-400, που καθορίζονται στη σύμβαση με τη Ρωσία, μέχρι τον Ιούλιο του 2019", αναφέρει το tweet.

Σύμφωνα με τον Ντεμίρ, ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ο Ρώσος ομόλογός του Βλαντιμίρ Πούτιν συζήτησαν ιδιαίτερα «τη δυνατότητα επέκτασης της στρατιωτικής συνεργασίας» στη συνάντησή τους την Τρίτη στην Άγκυρα.

Όπως σημειώνει το πρακτορείο TASS μετά τις συνομιλίες του με τον Ερντογάν, ο Πούτιν σχολίασε την απόφαση να επιταχύνει την παράδοση των συστημάτων S-400 στην Τουρκία, λέγοντας ότι έγινε "κατόπιν αιτήματος των Τούρκων εταίρων και φίλων μας". Εξάλλου, σύμφωνα με τον Πούτιν, δεν υπάρχουν ούτε στρατιωτικοί ούτε πολιτικοί περιορισμοί για την από κοινού παραγωγή των πυραυλικών συστημάτων S-400, αλλά και για τη μεταφορά των αντίστοιχων τεχνολογιών στην Άγκυρα, αφού είναι καθαρά εμπορικό ζήτημα.

Το "Ξανθό Γένος" βοηθά αυτούς που θέλουν μπίζνες, αναπτύσσουν υποδομές δισεκατομμυρίων (Ακουγιού), πουλάνε κι αγοράζουν κι όχι εκείνους που ασχολούνται με διορισμούς στο δημόσιο και πρόωρες συντάξεις.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail